Adili: Kërçovën sivejt e braktisën mbi 800 të rinjë, si pasojë e politikanëve të shitur shqiptarë

Shpërndaje

Zgjohuni shqipetare!
Nga Janari i ketij viti, vetem nga Kerçova per ne Evrope jane larguar me shume se 800 te rinj shqiptare;
Me kesij politikanesh te shitur, kete vend (Kerçoven) e morri Lumi;
Dhe, jo vetem Kerçoven, por edhe Kumanoven dhe Strugen;
I ashtuquajti “Ligj i Gjuheve” nuk do t’i hyje ne pune askujt, sepse…..
Ne te ardhmen jo te larget (pas nje dekade), edhe per Kumanoven, per Kerçoven dhe per Strugen, historianet do te shkruajne siç sot shkruajne per Qytetin e Alfabetit – Manastirin;
Prandej, zgjohuni shqiptare!
Zgjohuni nga letargjia e politikaneve te shitur, te cilet, ne emer te patriotizmit, po e zbatojne planin e sllaveve per shpernguljen e shqiptareve nga trojet e tyre shqipetare, projekte keta te llojit te njejte me ish projektet e Ivo Andriçit dhe Vasa Çubrilloviçit, kesaj rradhe jo permes dhunes, por permes formave me perfide, – te skamjes dhe mjerimit.
Kerçove, 29 Prill 2018
P.S. Ka shkruar ne facebook veprimtari Gafurr Adili