Binjaket më të zjarrta në botë

Shpërndaje

Është bukur kur sheh një femër tërheqëse, por kur ajo ka edhe motër binjake e tërë kjo bëhet e përkryer. Dhe pikërisht të tilla janë motrat binjake Camila dhe Mariana Davalos, të cilat me meritë janë shpallur si binjaket më seksi në botë. Ato janë vetëm 28-vjeçare dhe vijnë nga Kolumbia e largët, shkruan sot Gazeta “Zëri”.

Është interesant se të dyja ato tashmë një kohë merren me modelim dhe atë në prezantimin e rrobave të brendshme seksi dhe këtë e bëjnë në duet.

Por modelimi nuk është puna primare e tyre, pasi ato punojnë si udhëheqëse televizive në vendlindjen e tyre në Kolumbi.

Mirëpo, edhe pse me këtë punë fitojnë mjaft mirë, ato më shumë e preferojnë kur duhet të bëjnë ndonjë prezantim të koleksioneve të reja të veshjeve intime, por duhet të pozojnë për ndonjë revistë për meshkuj apo të modës. Dhe për fotot e tyre çmenden meshkujt nga e mbarë bota dhe këtë më së miri e dëshmon fakti se kalendarët vjetorë që i realizojnë dy zeshkanet shiten brenda disa orëve.

Është bukur kur sheh një femër tërheqëse, por kur ajo ka edhe motër binjake e tërë kjo bëhet e përkryer. Dhe pikërisht të tilla janë motrat binjake Camila dhe Mariana Davalos, të cilat me meritë janë shpallur si binjaket më seksi në botë. Ato janë vetëm 28-vjeçare dhe vijnë nga Kolumbia e largët, shkruan sot Gazeta “Zëri”.

Është interesant se të dyja ato tashmë një kohë merren me modelim dhe atë në prezantimin e rrobave të brendshme seksi dhe këtë e bëjnë në duet.

Por modelimi nuk është puna primare e tyre, pasi ato punojnë si udhëheqëse televizive në vendlindjen e tyre në Kolumbi.

Mirëpo, edhe pse me këtë punë fitojnë mjaft mirë, ato më shumë e preferojnë kur duhet të bëjnë ndonjë prezantim të koleksioneve të reja të veshjeve intime, por duhet të pozojnë për ndonjë revistë për meshkuj apo të modës. Dhe për fotot e tyre çmenden meshkujt nga e mbarë bota dhe këtë më së miri e dëshmon fakti se kalendarët vjetorë që i realizojnë dy zeshkanet shiten brenda disa orëve.

Së fundmi kanë marrë oferta edhe për të aktruar dhe së shpejti do të mundë t’i shohim edhe në këtë rol, pasi tashmë kanë filluar të ndjekin kurse të aktrimit, por deri atëherë duhet të kënaqemi me fotot e tyre në bikini dhe në veshje intime.