Aleanca për Shqiptarët shtrihet edhe në Zvicër, ja kryetari i saj

Shpërndaje

Aleanca për Shqiptarët ka themeluar degën e saj edhe në Zvicër. Kjo bëhet e ditur përmes një komunikate.
“Të dielën në daten 20. Mai 2018 në Regensdorf ZH u mbajt mbledhja e këshillit të Aleances për Shqiptaret në Zvicer. Këshilli me pëlqimin e antarsis zgjodhi unanimsht Gëzim Sulen për kryetar të Aleances për Shqiptaret, si dhe kryesin gjasht antarshe. Gëzim Sula është me profesion Historian, vjen nga Kërçova me vendbanim në Zvicer dhe i takon gjenerates të dytë (Secondos).
Gëzimi gjatë gjithë kohes ka qenë bartes i proceseve ketu në Zvicer. Këshilli i Aleances për Shqiptaret Zvicer, udheqsisë të sapozgjedhur i uron pune të mbarë”, thuhet në komunikatë. ASH gjithashtu do të themelojë degë edhe nëpër shtetet e tjera të Evropës, SHBA-ve dhe në Kanada e Australi.