Emocionuse: Djali i thotë Hoxhë Behar Mjekiqi ma shpetove jetën (Video)

Shpërndaje

I ftuar në emisionin “Kojshia Show”, këtë javë është i respektuari Hoxhë Behar Mjekiqi.

Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur show interesant dhe momente interesante.

Moderatori i emisionit Sadri Imeri nuk i ka kursyer më pyetje, gjithashtu nuk munguan edhe befasit në emision.

Gjatë emisionit moderatori ja lexon një leter të derguar nga një djalë, emocionohet Hoxhë Behar Mjekiqi.