Hoxhë Behar Mjekiqi: Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë por Shqiptarinë e kemi bashkë (Video)

Shpërndaje

I ftuar në emisionin “Kojshia Show”, këtë javë është i respektuari Hoxhë Behar Mjekiqi.

Sikurse në emisionet tjera edhe në këtë emision ka pasur show interesant dhe momente interesante.

Moderatori i emisionit Sadri Imeri nuk i ka kursyer më pyetje, gjithaashtu nuk munguan edhe befasit në emision.

Hoxhë Behar Mjekiqi e thot% thenjen nga Gjergj Fishta: Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë por Shqiptarinë e kemi bashkë.