Pres konferencë e kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të Këshillit të BE-së Donald Tusk

Shpërndaje

Bruksel, 28 qershor – Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev dhe kryetarit të Këshillit të BE-së Donald Tusk do të mbajë pres konferencë pas takimit të sotëm në Bruksel.