Rrëshqitja e tokës, përpin ndërtesa e makina (Video)

Shpërndaje

Të paktën 20 shtëpi janë shembur dhe 380 persona janë evakuar nga një fshat në jug të Kinës, ku pati rrëshqitje dherash për shkak të stuhive me shi gjatë fundjavës që lamë pas.

Në rajonin Guangxi ka pasur shembje të ndërtesave, dhe videot e postuara online tregojnë momentin sesi një godinë 5 pesë katëshe shembet në sy të banorëve dhe përpihet në gropën e hapur nga rrëshqitjet e dherave.

Jo vetëm këtë ndërtesë, gropa e madhe e hapur nga rrëshqitjet e dherave përpiu dhe ndërtesa të tjera dhe makina.