Drejtori i shkollës së mesme “Mosha Pijade” Tetovë nga rradhët e LSDM-së vajton Karpallëkun (FOTO)

Shpërndaje

Ish parapraku i tij nga rradhët e VMRO, Aleksandar Baçevski i cili ishte një nacionlist i vërtet dhe pjesmarrës në parlament dhe u shkarkua nga ana e komunës, si duket drejtori i emëruar vazhdon me avazin e vjetër me një nacionalizëm i cili i shërben politikave nacionaliste lokale në Tetovë, ku dihet se ajo shkollë ka numër më të madh nxënës shqiptarë dhe profesor.

A thua vallë e meriton kjo shkollë që udhehiqet nga nacionaliste të spikatur, kujt i sherben kjo politike lokale nga ana e tijë dhe partinë që ai pekrah lsdm???, shkruan Arben Vila.