E keni menduar se çfarë janë mes vete Adelina Ismaili dhe Fisnik Ismaili

Shpërndaje

Njeri politikan dhe tjetra këngëtare, janë të dy figura që për shumë raste bëjnë zhurmë të madhe.

Fisniku është njër nga politikanet ku mendimin dhe gjithka tjetër e shpreh në rrjetet sociale ku reagon ndaj do situate ku dhe është mjaft kritik dhe I ashper në të shprehur. E si duket në disa pika I ka ngjarë dhe kusherira Adelina ku edhe ajo shpesh ka treguar impulsivitetin në shumë raste.

Ndryshe Adelina dhe Fisniku mbajnåe një kotakt shumë të mirë në mes tyre, ata shpesh takohen, darkojnë dhe ndajn momente të bukura në mes tyre. Pra më qartë Fisniku ka Adelinën vajzë të xhaxhait.