Foto bombastike: Demi Rose mbetet femra më seksi e kësaj vere

Shpërndaje

Ajo është bërë e famshme falë bukurisë së saj – dhe të pasmeve jashtëzakonisht joshëse që i ka.

Demi Rose, modele britanike, njihet sidomos për fotografitë përvëluese me kostume të larjes.

Zeshkanja bombastike javëve të fundit ka qëndruar në bregdetin spanjoll, ku ka realizuar një mori fotosh superseksi.

Lirisht mund të themi se Demi është femra më bombastike e kësaj vere.

Njëzet fotot e mëposhtme e konfirmojnë këtë pohim.

Me & my sidekick ☺️🤞🏽

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Swimsuit from my collection with @isawitfirst 🦋🍃✨

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

I love a good book☺️ What’s your favourite? 💗

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

BaeWatch 💙

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Sweet tooth 🍓🍒🍌

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

When your friends try and make you laugh mid shot…

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Living my best life ☀️🍹

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on