Hradinaj flet në Vlorë për kufijtë e Kosovës

Shpërndaje

Kryeministri Ramush Haradinaj ka reaguar sërish ndaj debatit të madh për cështjen e kufinjve mes Kosovës dhe Serbisë gjatë një vizite që po zhvillon në Vlorë.

Haradinaj theksoi se hapja e temës së korrigjimit të kufinjve është e papranueshme.

“Kufinjtë nuk duhen të preken! Kufinjtë janë vendosur si rezultat i luftërave”, ka thënë Haradinaj, në një qëndrim totalisht të kundërt me atë të Presidentit Thaci.

“Për popujt e Ballkanit luftrat kanë qënë tragjike dhe kufinjtë nuk lëvizin me fjalë”, është shprehur Haradinaj sot në Vlorë.