Katër arsyet pse meshkujt preferojnë brunet?

Shpërndaje

Mesa duket qenkan 4 arsye, pse meshkujt preferojnë më shumë femrat brune.

Ndikon ngjyra e flokut në preferencën e tyre? Si është e vërteta, pse? Sipas intv.al ja disa nga arsyet që ndikojnë:

Brunet janë më misterioze

Sipas sondazheve të shumtë, femrat brune janë më të rezervuara në lidhje me gjërat e tyre. Ato japin më pak informacion te të tjerët. Misteri i tërheq meshkujt!

Brunet ecin me bukurinë e tyre, si nata

Nëse bjondet bëjnë figurë ditën, e kundërta ndodh me brunet. Ato ndriçojnë me sensualitetin e tyre më shumë natën. Bjondet janë pranvera dhe vera, ndërsa brunet janë vjeshta e dimri.

Shfaqin më shumë personalitet

Sipas intv.al femrat brune përcjellin më shumë personalitet në sytë e meshkujve bukuroshë. Një mashkull tërhiqet nga një femër, e cila rrezaton një karakter të fortë.

Duken më të reja

Me kalimin e viteve, brunet nuk e japin shumë moshën e tyre të vërtetë. Ndërsa bjondet nuk e ruajnë sa ato freskinë.