Qeni shpëton vajzën nga mbytja në det, pamje emocionuese! (Video)

Shpërndaje

Kjo vajzë e vogël e quajtur Matyas po notonte në oqeanin pranë Gouville-sur-Mer në Francë, kur një dallgë e vogël e rrezoi atë.

Vajza u mbulua nga uji dhe një pjesë siç ndodh në raste të tilla u fut në gojën e saj.

Duke parë situatën ku ndodhej, qeni e tërhoqi për bluze duke e nxjerrë në breg. Kafsha zemërgjerë mendoi se vajza ishte në rrezik dhe i dha ndihmën e vet.