Rita dhe Bebe së bashku në ceremoninë e VMA-së

Shpërndaje

Të dy këngëtaret shqiptare do performojnë nesër në ceremoninë e organizuar nga MTV dhe DIRECTV NOW.

Pos tyre aty do të perfomojë Madison Beer dhe DJ Lion Babe.

Po ashtu Ora dhe Rexha do të ndajnë dy nga çmimet më të mëdha të shfaqjes, një ditë më pas në ceremoninë kryesore.

Rita poashtu sivjet do ta prezantojë MTV Video Music Awards 2018.

Kjo ngjarje e madhe kulturore do të transmetohet në të gjithë rrjetin global të kanaleve të MTV-së në më shumë se 180 vende të botës.