Propozimi më i bukur për martesë, dhëndri gdhend emrin në fushën e grurit (Foto)

Shpërndaje

Ky është një nga propozimet më të bukura që ju mund të keni parë ndonjëherë.

Dhëndri ka gjetur një ide gjeniale për t’i propozuar të dashurës së tij. Në ndihmë ka marrë një helikopter dhe ka shkuar në një fushë gruri ku ka shkruar propozimin “Anisha a do të martohesh me mua?”

Propozimi ka përkuar me ditëlindjen e 28-të në Anisha Seth. Dhëndri Varun negocioi për më shumë se 3 muaj me disa fermerë për të përdorur fushën e tyre të urir në Lovell Telescope./BS