Eliza Dushku befason të gjithë me dasmën e saj

Shpërndaje

Eliza Dushku është martuar me Peter Palandjian, i cili i kishte propozuar martesë në qershor të 2017.

Aktorja e njohur amerikano-shqiptare Eliza Dukshku ka befasuar të gjithë me mënyrën në të cilën ka vendosur që të martohet.

Ajo ka zgjedhur që të martohet në Boston, por një mënyrë shumë të çuditshme. Ajo ka befasuar të gjithë pasi që për dasmën e saj ka zgjedhur të bëjë një tur me biçikleta. Dhe më e çuditshme është mënyra si është veshur ajo. Ajo nuk ka veshur një vello të bardh si është një nuse tradicionale, por pantallona me një bluz të bardh, shkruan “Bota sot”.

Të shumë kanë gjenë ata që e kanë uruar aktoren shqiptare, ndër ta edhe fotografi shqiptar me famw botërore Fadil Berisha.

Ai ka publikuar në instagramin e tij dy video nga dasma e Dushkut ose nga turi sido që ta quajmë ajo i ka dhënë fund beqarisë.

Për më tepër, ai ka vlerësuar idenë e aktores, duke i ftuar fansat t`i bashkohen këtij celebrimit.