Shkupjani shkoi të bëjë “tatuazh”, han dajak dhe kidnapohet

Shpërndaje

SPB e Shkupit ka ngritur padi penale kundër P.M. (35) nga Shkupi për shkak të dyshimit të bazuar që ka kryer veprën penale kidnapim, ose siç thuhet zyrtarisht “privim antiligjor nga liria”, shkruan Gazeta Lajm. “Më datë 04.04.2018 rreth orës 20 e 30 minuta në studio për tatuazh në Shkup, i pandehuri fizikisht e ka sulmuar D.Ј. (30) nga Shkupi dhe nuk e ka lejuar të dalë 30 minuta”, njoftoi MPB.