Stevçe Jakimovski shanë gazetarët para gjykatës (Video)

Shpërndaje

Ish-kryetari i Komunës së Karposhit, Stevçe Jakimovski, sot është sjellur në gjykatë nën shoqërim të policisë, pasi mbrëmë dhe sot ka kaluar në stacionin policor.Gazetarët të cilët kanë qenë të pranishëm para gjykatës, i kanë kërkuar që të jep deklaratë dhe të sqarojë se pse është arrestuar, ndërsa ai ju është përgjigjur duke i sharë ato.

Gjatë ditës së sotme Policia Financiare për marrje në pyetje ka sjellur edhe katër zyrtarë, të cilët së bashku me Jakimovskin dyshohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare./Telegrafi/