Stuhi e fuqishme në Gjermani, merr me vete çatinë e ndërtesës së stacionit të trenit (VIDEO)

Shpërndaje

Një stuhi e fuqishme hoqi çatinë e ndërtesës së stacionit të trenit dhe e çoi atë në lokomotiva poshtë.

Stuhia e fuqishme u regjistrua rreth orës 3 pasditen e së enjtes në Mannheim të Gjermanisë.

Dëshmitari Christian Schaufelberger tha se erërat e forta fillimisht filluan të fluturonin në ajër degët e rëna dhe mbeturinat.

Pastaj papritmas shkulën edhe çatinë e ndërtesës, duke e dërguar në ajër.

Më vonë pamjet tregojnë se ndërtesa e shkatërruar ka humbur shumicën e çatisë së saj dhe shiu derdhet brenda.