Besa e Kasamit: Po për NATO dhe BE, si shqiptar e jo si përqindje

Shpërndaje

Motoja e Lëvizjes BESA për referendumin do të jetë: “PO për NATO dhe BE, si shqiptar e jo si përqindje”.

Ditën e hënë, Lëvizja BESA do të bëjë të ditur për opinionin të ditur gjithë ekipin që do ta udhëheq fushatën dhe agjendën e aktiviteteve gjatë fushatës thuhet ne kumtesen e levizjes Besa që drejtohet nga Bilall Kasami.