Ismail Qemali: Shqiptari se ka zakon ta shesë shqiptarin (Video)

Shpërndaje

Filmi i “Nëntori i dytë” flet qartë për historinë ndërvite të shqiptarëve ku u mor urdhër nga komandanti i Janinës për ta arr.estuar Ismail Qemalin por ai u përgjigj se shqiptarët nuk e kanë zakon ta shesin shqiptarin dhe e pyet se a ka shqiptarë në taborin tënd.

Nuk po të pyes për për ata arnaut që u është bërë gjaku ujë por ata që kanë besë shqiptar bir shqiptari.