Ngjarja e “27 prilli”, Aleanca për Shqiptarët vendos gurin para Kuvendit

Shpërndaje

Në hyrjen kryesore të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga Aleanca për Shqiptarët është vendosur përsëri guri i një vit më parë, në përkujtim të ngjarjeve të 27 prillit. Ndërkaq përfaqësuesit e ASH sot thanë që nga kreu i Kuvendit Talat Xhaferi kanë marrë premtim se guri do të qëndroj gjithmonë në hyrje të Kuvendit dhe jo vetëm gjatë përvjetorit të kësaj ngjarje të përgjakshme.