Pakënaqësi brenda BDI-së: Funksionarët me nga 12 vite në pushtet kanë humbur në lagjet e tyre!

Shpërndaje

Shumë anëtarë dhe aktivistë të BDI-së janë shprehur për Almakos tepër të zhgënjyer nga rezultatet e zgjedhjeve presidenciale.

“Xhevat Ademi deputeti i pesë mandateve si dhe 12 funksionarë te tjere nga Recica e Madhe humbin perballe Blerim Rekes” – thonë strukturat e brendshme të BDI për Almakos.

Po ashtu edhe zëvendës ministri i MPB, Agim Nuhiu, ka humbur në fshatin e tij sikurse Kryeperlamentari Talat Xhaferi në Forinë./Almakos