Sulejman Rexhepi: Nuk i trembem policisë o burra (VIDEO)

Shpërndaje

Sulejman Rexhepi kryetar i BFI-së, sonte në një mbledhje në Kondovë në fakultetin e Shkencave Islame tha se nuk i trembet policisë

“Nuk i trembem policisë o burra” u shpreh me tona të larta reisi i BFI-së që tani me vendim të gjykatës Themelore Shkupi 2  është i shkarkuar.

Nga ana tjetër Gjykata ka emëruar Sknder Buzaku i cili edhe vet tha se është ris i ri i BFI-së.

Pas kësaj ngjarje që ndodhi sonte në BFI, sipas Sulejman Rexhepit nuk do ta kenë lehtë skenarisëtë dhe nuk do të lejojmë askënd që të ushtrojë dhunë në BFI.