Rexhepi: Nuk ka vota muslimane për pushtetin pa reforma në drejtësi

Shpërndaje

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame (BFI), Sulejman Rexhepi tha se në mbledhjen e jashtëzakonshme në Fakultetin e Shkencave Islame në Kondovë, BFI vendosi se do të kyçet në propagandën kundër pushtetit nëse nuk ka reforma gjyqësore në vend. Sipas tij, me proces gjyqësor të falsifikuar iu është marrë selia dhe kërkon ndëshkim për gjykatësen.