Ziadin Sela: Ende ka kohë që BDI të dalë në përkrahje të prof. Blerim Reka

Shpërndaje

Në emisionin Click Plus në Tv21 Lideri i Aleancës ka deklaruar se kandidatura e Blerim Rekës na ka nderuar të gjithëve si shqiptarë, na ka dhënë mundësinë që të votojmë një shqiptar.
Dikujt mundet ti duket nacionaliste por besomëni se nuk ka asgjë me nacionalizmin.
Unë flas të drejtën dhe jam i realtë në konstatimet e mija, ky është realiteti, ndoshta dikujt i duket nacionalizënëm është problem i tijë.
Profesor Reka thjesht ju ka dhënë mundësi qytetarëve që të zgjedhin.
Sela gjithashtu ka thënë se edhe BDI-ja ende e ka shansin që të dalë me qëndrim për të mbështetur prof. Blerim Reka.