Zyrtari i LSDM-së godet partinë e tij: Gabuat, tani më shkarkoni!

Shpërndaje

Zyrtari i lartë i LSDM-së dhe njëherit Drejtor i Ndërmarrjes Publike për menaxhim me hapësora afariste, Xhevat Iseni, ka goditur partinë e tij duke postuar fotografi me oponentët politik, shkruan Fakte.

Ai ka akuzuar zyrtarët bashkëpartiak të tij për gabime në politikbërjen në përgjithësi, si dhe ndaj shqiptarëve në veçanti.

Në fund të letrës së tij, Iseni kërkon nga partia e tij që atë ta shkarkojë, por pa precizuar nëse ai do të largohet nga posti qeveritar që mban, apo nga strukturat partiake të LSDM-së.