Burri rrëfen përdh.unimin nga serbët: Edhe organet na i kanë djegë me cigare

Shpërndaje

Burri kosovar ka rrëfyer se si ishte përdh.unuar nga serbët gjatë luftës së fundit në Kosovë. Ai për herë të parë ka treguar se si serbët e kishte dhu.nuar, rra.hur e tor.turuar, duke u djegur me cigare në vende intime nga forcat serbe.

Ai tregon se qysh forcat serbe i kishin detyruar që babë e birë e kishin dhu.nuar njëri tjetrin në këmbim te jetës së tyre.

“Tona senet e këqija na kanë bo derisa edhe me cigare na kanë sosë nëpër vende, nëpër këto vendet e meshkujve, që na kanë sos me cigare se s’kini me bo marrëdhënie as me gra as kurgjo mo. Baba me djalë, djali ish kanë 18 vjet, provokime bojshin qashtu, baba me djalë me flejt edhe qito, qito sene me i bo edhe i kanë detyru me bo”, ka rrëfyer njëri prej burrave që ishte dhu.nuar gjatë luftë, për Radio Televizionin e Kosovës.

Vlerësohet se gjatë konflikteve luftarake në Kosovë janë dhu.nuar rreth 20.000 femra – shqiptare, serbe dhe rome.