Vajza e kryeministrit feston maturën, Zaev: Baba i lumtur!

Shpërndaje

Kryeministri Zoran Zaev shpërndau një fotot në profilin e tij në Facebook me vajzën e tij Aleksandra, e cila është maturante këtë vit.

“Vajza ime maturante. Baba i lumtur!”, shkroi Zaev.

Vajza e kryeministrit Zoran Zaev, Aleksandra Zeva këtë vit diplomon pranë shkollës së mesme “Jane Sandanski” në Strumicë, edhe pse disa mediume shkruajn se Aleksandra Zaeva ka zgjedhur të bëhet mjeke në në ardhmen, ende nuk dihet zyrtarisht se çfarë do të studion vajza e kryeministrit dhe nëse do të vazhdon shkollimin jashtë vendit apo do të vazhdoj të qëndroj në Maqedoninë e Veriut.

Aleksandra është vajza e madhe e kryeministrit Zaev. Zoran Zaev dhe bashkëshortja e tij Zorica kanë edhe një djalë me emrin Dushko.