Emocionohet fort Ziadina Sela nga kjo këngë kushtuar ngjarjes tmerruese që i ndodhi me 27 Prill (Video)

Shpërndaje

Ziadin Sela u emocionua forte me këngën qe dëgjoj ne Kojshia Show kushtuar ngjarjes qe i ndodhi atij me 27 Prill.
Nuk u përmbajt dhe i shtrëngoi fort dorën folkloristëve.

Shikoni momentin.