Humanisti Halil Kastrati bën me banesë qytetarin nga Kërçova (Foto)

Shpërndaje

Humanisti i njohur, Halil Kastrati sot humanizmin e tij e ka shtrirë edhe në Maqedoni, dhuron një banesë në Kërçovë dhe dy shtëpi në Çegran të Gostivarit.

Postimi i plotë i Halil KASTRATIT në facebook:

Sot ne Maqedonin e Veriut

1 banese dhe dy shtepia

Nje banese u dhurua ne Kerçove per familjen 3 anetareshe te Naser Musliu

Nje shtepi u nis ne fshatin Çegran te Gostivarit per familjen 7 anetareshe te Burim Aliu

Nje shtepi u nis ne Shkup per familjen 2 anetareshe te Bajram Bajrami

Bamires Zoti ju shperblefte e ju gezofte.