Kjo është shuma që Kombëtarja e Kosovës ja dhuroi Halil Kastratit

Shpërndaje

Postimi I plotë nga Halil Kastratit:

Kombetarja e Kosoves dhe i gjithe Stafi i saj dhuruan 25 mije euro ne shoqaten tone

Nga ky donacion do te behet nje familje me shtepi te re si dhe do te dhurohet nje Iftar ne kuzhinen tone.

Faleminderit te gjithe lojtareve dhe Stafit te Kombetares sone

Suksese dhe Zoti ju shperblefte.