Ma mirë “Google Translete” përkthen se sa përkthyesit në Maqedoninë e Veriut! (VIDEO)

Shpërndaje

“Në objektin e Brigadës së Zjarrfikësve është vendosur tabela, e cila tregon se ky objekt i takon Brigadës së Zjarrfikësve, por e njëjta shkruan vetëm në gjuhën maqedonase dhe jo edhe në gjuhën shqipe.

Ndërsa në hyrje të objektit ekziston tabela e cila shkruan edhe në gjuhën shqipe, por e njëjta ka gabime të shumta drejtshkrimore dhe sintaksore.

Pavarësisht se është formuar Agjencia për Zbatimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve, gabimet po vazhdojnë të ndodhin dhe tabelat nuk po vendosen edhe në gjuhën shqipe.”/ALSAT/