Mërgimtari humb jetën në Maqedoninë e Veriut duke luajtur kazino

Shpërndaje

Një mërgimtar nga Gjermani i moshës 50 vjeçare sonte ka marrë sulm në zemër në një kazino në Kavadar dhe ka vdekur duke luajtur lojërat e fatit.

Këtë informacion për AIM e vërtetoi Veroljub Dodevski, zëdhënësi i SPB Veles dhe Dragan Dimitrov, udhëheqës i ndihmës së shpejtë të Kavadarit.

Sipas informacioneve të para personi në fjalë edhe më herët ka pasur probleme me zemrën në Gjermani.

Për momentin nuk japin detaje për rastin.