Merjemja nga Kumanova kërkon lëmoshë për një thes miell: Djali më vdiq, i la katër jetima (Video)

Shpërndaje

Mejreme Alishani nga Kumanova vjen çdo ditë në Shkup në Çarshinë e Vjetër të Shkupit. Kryesisht rrin ulur te permendorja e Skënderbeut. Nuk ka as edhe një kuti. Ajo ka mbuluar me një peshqir të bardhë këmbët dhe kërkon lemoshë ndonjë denar. Djali vdiq në moshën 32-vjeçare dhe nuk ka mashkull për të siguruar jetën për nusen e tij dhe katër fëmijët. Institucionet janë ata që mund ta gjejnë dhe zgjidhin dhimbjen e gruas dhe të familjes së saj.