Grubi: Nëse dështojnë zgjedhjet presidenciale, Talat Xhaferi nuk bëhet president!

Shpërndaje

Edhe një sqarim shtesë që mos të bini pre e dezinformatave dhe propagandës:

Në rast se dështojnë zgjedhjet presidenciale nga mosdalja e qytetarëve:

1. Talat Xhaferri NUK BËHET President, 2. Zgjedhjet përsëriten, 3. Nuk e marrim datën për negociata me BE,
4. Zvarritet procesi i anëtarësimit në NATO, 5. Shqiptarët e humbin shansin e barazisë gjuhësore në presidencë
6. Nuk rrumbullakësohet procesi integrues, 7. Nxitet krizë zgjedhore presidenciale dhe parlamentare
8. Nuk i kemi numrat për ndryshim të kushtetutës (proces për të cilin nevojiten sëpaku 6 muaj procedurë)

Demokracia ka kuptim vetëm nëse në të mirret pjesë, prandaj, dilni bashkë me të gjithë anëtarët e familjes më 5 maj.

Bëhuni pjesë e rrumbullakësimit të barazisë gjuhësore dhe integrimit euroaltantik, ju lutem mos kontribuoni në nxitje të krizës duke qëndruar në shtëpi dhe duke abstenuar.