Pamjet nga ngjarja e rën.dë ku puntori mb.ti me gurë biznesmenin nga Holanda!

Shpërndaje

Më 10 maj të këti viti ndodhi një ngjarje e rëndë ku rreth orës 12 e 45 minuta i punësuari në fidanishten për fidane dekoruese “Euro-plant” që gjendet në fshatin Prelubishtë të Tetovës u denoncua se pronari kompanisë Holandeze 59-vjeçari J.M. në kornizat e të cilës funksionon kjo fidanishte qëndron i shtrirë pa ndjenja.

Policia dha këtë njoftim:
“Menjëherë janë dërguar ekipet policore në vendin e ngjarjes ku ka arritur edhe ekip i ndihmës së shpejtë kështu që mjekët kanë konstatuar vd.ekjen e pronarit të kësaj firme. Ndryshe rastit në fjalë paraprakisht i ka parapri një zë.nkë verbale dhe për.leshje në mes pronarit të firmës dhe një të punësuari, person nga fshati Jançishtë dhe i njëjtin pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë në mënyrë adekuate e kanë siguruar” kanë thënë nga SPB Tetovë.

Puntorit S.R është dërguar në paraburgim për 30 ditë!

Më poshtë gjeni videon e ngjarjes së rëndë!

VIDEO