Prej sot janë lëshuar në qarkullim 100 dhe 200 eurot e reja, ja si duken? (VIDEO)

Shpërndaje

Nga dita e sotme Banka qendrore evropiane ka lëshuar në qarkullim banknotat e reja prej 100 dhe 200 euro. Ato përmbajnë një dizajn të ri, duken më të qëndrueshme dhe elemente më të sigurta. Ndërkohë, siç mësohet nuk do të ketë në qarkullim banknota prej 500 eurove dhe se ato më nuk do të shtypen.

VIDEO