Protesta në Bern të Zvicrës kundër dën.imit me bu.rg të Feta Alimit, i pranishëm edhe boksieri Nuri Seferi

Shpërndaje

Sot në Bern të Zvicrës u mbajt protestë kundër dën.imit me bu.rg (padrejtësisht) të Feta Alimit.

Postimi për protestat në Bern:

Ju faleminderit nga Zemra gjithe atyre qe moren pjese dhe ngriten zerin e arsyes se ne Maqedonin Veriore nuk po ndalen rastet e montuara politike.

Faleminderit familja Alimi dhe Jashari , Aleanca për Shqiptarët-Dega Zvicër, dhe te gjithe juve qe moret pjes ne kete protest te drejt dhe paqesore ashtu si jeni edhe vete te drejt dhe paqesor dhe qe nuk duroni padrejtësin e kujtdo shqiptari qe i bëhet.
#Drejtësi , #Liri , #Bollmë , #Stoprastevetemontuarapolitike , MJAFT MË…!
🇨🇭🇦🇱