Skandal! Jugu i Shqipërisë pushtohet nga tabelat në gjuhën greke (FOTO)

Shpërndaje

Saranda dhe fshatrat e saj janë pushtuar nga tabelat në gjuhën greke. Ajo që bie në sy është se gjuha shqipe në këto tabela herë-herë nuk është përdorur fare por edhe aty ku është përdorur është vendosur si gjuhë dytësore.

Tabelat janë vënë në një kohë kur jugu i vendit pritet të vizitohet nga qindra-mijëra turistë nga e gjithë bota.

Me siguri do të ngatërrohen nëse ndodhen në tokë shqiptare apo atë greke.