Sulejman Rexhepi lavdërohet: Orën e shtrenjtë Roleks e kam dhuratë nga një biznismen

Shpërndaje

Ora Roleks në dorën e kreut të BFI-së e cila kushton 35 mijë euro është dhuratë nga një biznismen i njohur, kështu është shprehur për TV Kohën në një intervistë Sulejman Rexhepi.

Ora Roleks ka qenë gjatë kohë temë diskutimi dhe dilemash në media, për shifrën e lartë dhe mundësinë për ta poseduar në një vend të varfur si Maqedonia.

Dëgjoni videon: