“Fluturojnë” çmimet e benzinës dhe dizelit

Shpërndaje

Kompanitë vendore të biznesit të naftës edhe këtë javë do t’i diktojnë vet çmimet në pompat e benzinës.

Ndërkohë kompania “MakPetroll” në faqen e saj të internetit ka bërë të ditur edhe çmimet e reja të karburanteve që do të shiten pas mesnatës. Kështu, çmimet e benzinës do të rriten me 1 denarë, ndërsa çmimet e dizelit për 2 denarë, edhe vaji ekstra i lehtë do të rritet. Të njëjtën gjë pritet të bëjnë dhe kompanitë e tjera pasi çmimet në bursat botërore ditët e fundit kanë shënuar rritje.

Sipas kompanisë MakPetroll këto janë çmimet e reja të derivateve të naftës, bazuar në tabelën e publikuar nga vetë kompania:

Ultra 95+ Economy do të shitet me 72,00 denarë për litër;

Ultra 100 Race Pro do të shitet me 74,00 denarë për litër;

Ultra Diesel Green Power do të shitet me 66,00 denarë për litër;

Ultra Diesel Bio Power do të shitet me 67,00 denarë për litër;

Vaji ekstra i lehtë do të shitet me 54,50 denarë për litër