Taravari nuk ndalet: Vazhdojmë përpara me projekte për qytetarët!

Shpërndaje

Kryetari i Gostivarit Arben Taravari sot në profilin e tij në facebook ka paraqitur raportin javor të disa projekteve që janë realizuar.

Më poshtë ju sjellim edhe Raportin Javor nga ana e Kryetarit, Arben Taravarit.

Për një javë më shumë projekte se disa komuna gjatë tërë mandatit nga kryetari i Gostivarit!

RAPORT JAVOR (13-19.05.2019)

Arben Taravari

1.Vazhdojmë me punimet për rregullimin e rrjetit të kanalizimit në fshatin Çajlë, në gjatësi prej 3022 metra, 2. Vazhdojmë me kanalizimin në fshatin Banjic e epërme, në gjatësi prej 3500 metra, 3. Vazhdojmë me punët ndërtimore për asfaltimin e një krahu të rrugës “Boge Veljanoski” në lagjen Karagaç, me gjatësi prej 365 metra dhe gjerësi 5 metra, 4. Vazhdojmë me sanimin e gropave gotitëse dhe nivelizimi i pusetave në komunën e Gostivarit, 5. Filluam me rregullimin e ujësjellësit dhe kanalizimit në zonën e 7-të, me gjatësi prej 70 metra, 6. Përfunduam me ndërtimin e kanalizimit në lagjen Tullana 2 me gjatësi prej 303 metra, 7. Aksion i krastitjes së drunjëve në Gostivar
8. Linja e re e ujësjellësit, rrugës për te ish fabrika Silika edhe objektet tjera që janë në atë lagje, në gjatësi prej 500 metra,9. Automjet special për komunën e Gostivarit, për mbledhjen e qenve endacak, proekt i UNDP-së, i finansuar nga BE, 10. Filluan punimet për stadiumin e ri për futboll të vogël në fshatin Debresh 11. Rinovojmë njësinë e zjarrëfikësve në Gostivar,12. Aksion ekologjik në fshatin Debresh.

Për më tepër ndiqni projektet e Arben Taravarit në rrjetin social të tij:

https://www.facebook.com/arbentaravari.mk/