Taravari, shembull i një politikani: Ja si kalon një ditë agjërimi (Video)

Shpërndaje

Kryetari i Komunës së Gositvarit, Arben Taravari përpos që është dëshmuar një mjek dhe e menaxhues i mirë i Komunës ai është edhe një besimtarë i detvotshëm, transmeton Zyrtare.

Në një storje të emisionit Backstage Maqedoni, Taravari, ka rrëfyer se si e kalon një ditë agjërimi në shtëpinë e tij bashkë me familjen.

Në vijim ua përcjellim videon…