Valon Bela i përgjigjet Zoran Zaevit (Dokument)

Shpërndaje

Valon Bela

Punët po bëhen edhe më interesant.
Involvimi i Kryeministrit Zaev tregon qartazi se rrënjët e krimit shkojnë shumë larg!

1. Nëse mua më është bërë e ditur se do të shkarkohem, përse mu vazhdua vendimi si u.d. drejtor ekonomik në klinikën për gjinekologji dhe obstetrikë ??

Faktet po kundërshtojnë deklarimet frustruese të Kryeministrit Zaev.

2. Nëse ju emëroni një filologe të diplomuar për motër kryesore në një institucion kaq të rëndësishëm, (në kundërshtim me Ligjin) atëherë shtrohet pyetja: “kush tallet me këtë institucion?”

Ky veprim ka pasoja penale dhe ngjashëm sikur me ish drejtorin e Kadastrës, avansimi i tillë duhet të merr epilog penal.

#facts_vs_bullshit

• Foto e vendimit ministror.
• Vendimi për filologen e diplomuar si motër kryesore
• Diploma e filologes me mbiemrin e vajzërisë
• Kodi Penal neni 353

Përsëri e theksoj: pozicionet janë të përkohëshme, krimi jo !