Vazhdon seanca për gjen.ocidin në Kosovë (Live/Video)

Shpërndaje

Në Kuvendin e Kosovës po vazhdon seanca plenare për gjen.ocidin, krimet kundër njerëzimit dhe kri.met e luftës në Kosovë që nuk ka përfunduar dje.

Të premtën deputetët, pa asnjë votë kundër, miratuan Rezolutën për gjen.ocidin, kri.met kundër njerëzimit dhe kri.met e luftës në Kosovë, njofton Klan Kosova.

Më poshtë gjeni pikat e rendit të ditës së seancës së sotme:

Formimi i Komisionit shtetëror për krijimin e Tribunalit për gjen.ocidin serb në Kosovë,

Vendimi për ndërtimin e Muzeut të Gjen.ocidit, tek ish – Fabrika e tjegullave,

Vendim për ndërtimin e Memorialit të dëbimit, tek Stacioni hekurudhor i Prishtinës,

Caktimi i Ditës së Gjenocidit

VIDEO LIVE