Vëllau i “El Cheka-s” me pororosi për ministrin Spasovski

Shpërndaje

Ekskluzivisht për Fol, vëllau i El Cheka-s, nëpërmjet një letre dërguar në portalin tonë i drejtohet ministrit të Brendshëm Oliver Spasovkit në lidhje me fletë arrestin e lëshuar kundër vëllaut të tij, përcjell fol.mk

Ja se çfar thuhet në letrën e tij:

“Përshëndetje, jam vëllau i El Çekës. Desha që publikisht ti them Spasovskit për fletë arrestin që e ka lëshuar kundrejt vëllaut tim, duhet po të njëjtin fletëarrest, t’ia lëshoj dhe liderit të tij Zoran Zaev. Mendoj që flasim për të njëjtin veprim siç i bëri publike Zoran Zaevi, të njëjtin veprim bëri dhe vëllau im El Cheka . Ligji duhet të mbesi i njëjtë për çdo person, pa marë parasysh se në çfarë pozicioni është”.