“Bomba e re nga El Cheka”: Ofendohet klubi i Shkendijës dhe Ballistët (Video)

Shpërndaje

Sheqerim Ahmeti i njohur si “El Cheka” vazhdon me publikimin e “bombave” të reja pavarësisht bllokimit të profileve në Fesjbuk pas ndërhyrjes së institucioneve të cilët konsiderojnë se ai po bën vepër penale.

Me poshte ju sjellim bomben e re nga El Cheka te publikuar sot ne youtube.

Musa Xhaferri i thot Ali Ahmetit se shokte tu të vjetrit e nxjerrin fytyrën se po përse lsdm thot se nuk duhet të amnestohen kriminelët dhe kete e pengon, se pasi smarrin vesht shqiptarët lere kët pun i kthen aliu Aliu, ata tallen me deputetin e vetvendosjes dhe me një gazetar nga Shqipëria se përse kan reaguar për flamurin, ku Aliu thot se ata nuk ja din sherrin kësaj pune e ka fjalën për Qeverin e Shqipëris, dhe nga findi i bisedës ndëgjojeni Aliun kur tjot se tifozët e partizanit “Grobarët” si që i quan thot do ti Grobojn (groposin) Ballistët e Shkëndijës, ku dhe tregojn se si bëjn shaka me miqët nga Sërbia! #ElCheka.

kliko VIDEO