“Bomba nga El Cheka”, Musa Xhaferi – Teuta Arifit: “Ku e kije atë trëndafilin”

Shpërndaje

El Chekak sot ne profilin e tij ka bombarduar funsionaret e BDI-se, por ne fokus ka qene Musa Xhaferi.

Me poshte ju sjellim disa publikime:

Biseda e parë është mes Teuta Arifit dhe Musa Xhaferit ku kjo i thotë se tani do ta dërgoj një trëndafilkë që le të kuptojmë se Teuta Arifi luan rrolin e tutorit.

Në bisedën e dytë ndëgjohet Musa Xhaferi dhe Ermira Mehmeti ku bisedojnë gjatë për natën e kaluar ku të dy nuk dikan të pushojnë dhe qenkan bërë si thot Musa djers në uj.
Gjithashtu ndëgjohet në fund të bisedës ku kritikohet i pari i tyre Ali Ahmeti ku nga të dy cilësohet si budalla.
Vlen të theksohet se këta tregojnë se si Aliu tregon pozita Sexuale në një mbledhje të tyre të ngushtë

Video LINK: KËTU