“Kallen” tetovarët nga ofendimet e Musa Xhaferit

Shpërndaje

Mamuti godet funskionarët e BDI-së: Me padurim ju presim në fushatë, kemi ca punë me ju KRYESTËRVINAT!

Shatë e përbuzët të gjitha qytetet shqiptare, e shat edhe Tetovën që ju mbajti me buk e luftë që ju strehoj nëpër shtëpia e ju dha me vite e vite mandat.

Ofenduat Tetovën që ju dha 23 dëshmorë e qindra e qindra të plagosur e shumë tjerë me pasoja lufte!
Ofenduat Tetovën aty ku e keni selinë qendrore prej fillimit të këtij subjekti politik!

Nuk e kërkojmë dorëheqjen tuaj por tetovarët me padurim ju presin në fushatën e radhës të na vini këndej se kemi ca punë pa i la me ju KRYESTËRVINAT!

Sopi me porosi për BDI-në, Tetova do t’ua tregojë vendin edhe juve!

Bisedat e përgjuara kanë shqetësuar dukshëm personalitete të sferave të ndryshme, pasi që më këto përgjime përveç fjalorit banal ku ofendohen rëndë peronalitete të larta akademike, madje ede vetë bashkëpartiakët e Musa Xhaferit dhe Ali Ahmetit, në këto biseda ka elemente të dukshme të shkeleve ligjore dhe implikimit të BDI-së më procese të ndryshme gjyqësore.

Pas fyerjeve që u bëhet tetovarëve nga Musa Xhaferi dhe Ali Ahmeti në bisedat e përgjuara të publikuara nga El Cheka reagon komediani tetovar Hasim Memishi Sopi, aktor i Teatrit të Tetovës i cili në postimin e tij në facebook shkruan:

Krenar Osmani: TETOVA që ju e mosmirënjohës dhe bukëshkelë e shani do ju jap goditjen përfundimtare